eBooking Library gynnar både kunden och arbetsplatsen

Kontakta oss

eBooking Library gynnar både kunden och arbetsplatsen

+358 40 768 6411

eBooking Library gynnar både kunden och arbetsplatsen

+358 40 768 6411


Produkt-presentation

eBooking Library: kunden bokar datorn, du hanterar smidigt bokningarna. Användning på tre språk, bokningsbegränsningsmöjligheter och många andra funktioner

Läs mer


Fördelar

Självbetjäningsmöjligheten sparar både kundens och personalens tid och arbetsplatsens resurser, förbättrar användbarheten av kunddatorerna och förmedlar exakta bokningsuppgifter.

Läs mer

Referenser

Dessa bibliotek använder sig av vårt eBooking Library -program för bokning och hantering av bokningar av kunddatorer. Utnyttja det du med!

Läs mer

eBooking Library

Ett program som möjliggör snabb och smidig online bokning och bokningshantering

eBooking Library är ett program för bokning av datorer, avsett för bokning och hantering av bokningar av kunddatorer i bibliotek och andra offentliga utrymmen. Programmet ger kunden möjligheten att lätt via nätet boka en dator för önskad tid. Även bibliotekets personal kan lika enkelt samla information om användningen av datorerna och hantera bokningar, vilket frigör värdefull arbetstid. Läs mer om programmet i produkt-presentations-avsnittet »

Programmet tillhandahålls av DP-Group Oy Ab som har verkat sedan 1994, inom området för produktion av mjukvara, nya medier och webbaserade program. Vårt eBooking Library -bokningssystem har redan utnyttjats av flera bibliotek i Finland. Bekanta dig med våra referenser »

Kontakta oss!

Programmet för bokning av kunddatorer har många fördelar

  • Kunderna kan boka datorerna och använda dem enligt självbetjänings-principen.
  • Övervakningen av kundernas arbetsstationer och utdelningen av sessioner till kunderna är enkla.
  • Individuella användningssessioner kan vid behov senare spåras.
  • Arbetsstationerna kan grupperas enligt kundernas åldersgrupper.

Du kan läsa mer här » och vi berättar också givetvis gärna mer. Kontakta oss för att diskutera om hur programmet för bokning av kunddatorer underlättar vardagen både på din arbetsplats och för dina kunder.


Kontakta oss!